Чарлз и Камила спят в отделни спални. Пикантни разкрития за

...
Чарлз и Камила спят в отделни спални. Пикантни разкрития за
Коментари Харесай

Никой Не Се Е Осмелявал Да Говори За Това! Надникнете В Спалня На Чарлз И Камила И Ще Ви Увисне Ченето!

Чарлз и Камила спят в обособени спални. Пикантни разкрития за живота на бъдещия крал и брачната половинка му изплуваха нескрито. Оказа се, че двойката употребява не две, а цели три спални. И то, тъй като не могли да се схванат, кой какво харесва.

„ Още преди да се оженят, принц Чарлз настоя да се устроят три спални. Едната е особено за Камила — тя я подреди по собствен усет, по персонални желания и Чарлз съвсем не влиза там. Самият той има лична спалня, която е персонално негова и Камила стои надалеч от нея. Тя си е декорирана по персонално негови желания. Двамата имат и обща — трета спалня, в която спят. Тя е сред другите две “, издават доближени до кралската двойка.

Не единствено обособени спални в Кларънс Хаус, само че и обособени жилища. Камила е запазила фамилния си дом в провинцията, където прекарва време с петте си внука и двете си деца. „ Тя може да подготвя пържени яйца по пеньоар заран, да се излежава до обяд, да върви рошава и то без никой да й държи сметка за държанието и за протокола. Чарлз пък избира да върви самичък в Хайгроув. Домът беше негов и на Даяна преди години. Камила съвсем не стъпва там — прекалено много неща й припомнят за предшественицата й “, разкриват близки до двойката, написа разкрития.ком.

След като стане крал, принц Чарлз е безапелационен, че ще резервира за своя резиденция в Лондон — Кларънс Хаус. „ Поданиците ще би трябвало да свикнат, че кралят не е в Бъкингам “, разкриват доближени до Чарлз и Камила.

Друг любопитен факт към съпрузите е, че нямат място за големия дрешник на Камила. „ Даяна беше тази, която постоянно е била обсъждана за тоалетите си. Но в реалност Камила има над 800 тоалета, а към този момент няма място за тях. Някои се съхраняват в общите пространства “, майтапят се придворни. Явно суетата не подминава даже херцогинята.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР