Чанду. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с

...
Чанду. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова проведе работна среща с Панси Хo, вицепрезидент и главен секретар на „Глобалния форум за туризъм и икономика“

Чанду. Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с Панси Хо, вицепрезидент и основен секретар на „ Глобалния конгрес за туризъм и стопанска система “, оповестиха от пресцентъра на министерството . Панси Хо е и вицепрезидент на Китайската туристическа камара, в управлението е и на „ Световния съвет за туризъм и пътувания “, също така е и изпълнителен ръководител и ръководещ шеф на финансовия конгломерат „ Шун Так “ Холдинг (Shun Tak Holdings Limited). Те разговаряха в границите на 22-рата Генерална асамблея на Световната организация по туризъм (СОТ), която се организира в град Чанду, Китай. Двете разискаха вероятностите за развиване на туризма в България, както и бъдещи взаимни партньорства.
Министър Ангелкова срещна Хо с плановете, по които работи страната. Един от тях е подготовката за 2-ото издание на „ Международния конгрес на международните цивилизациите и античните направления “, които ще се организира в края на идната година. Министърът уточни, че ведомството и държавното управление водят поредна политика за одобряването на страната като туристическа дестинация в четири сезона. Тя изясни още, че се работи интензивно за постигането на годишни растежи в туристическия бранш, като се чака това да се трансформира в устойчива наклонност.
Панси Хо поздрави министър Ангелкова за избора самодейността „ 2017 - Международна година на устойчивия туризъм за развиване “ да се означи точно с пощенска марка. И уточни, че това е забавен и подобаващ метод за слагане на акцент върху концепциите на интернационалната самодейност.
„ Глобалния конгрес за туризъм и стопанска система “ ще организира събитие през октомври в регион Макао, Китайска национална република (КНР). Участие във форума ще вземе и България. Фокус на събитието ще е насърчаването на районния туризъм в границите на самодейността 16+1, която включва страните от Централна и Източна Европа и Китай. Страната ще взе участие в спор за публично-частното партньорство, както и в информативен щанд, на който ще се демонстрират рекламни материали на българския туризъм.

„ Глобалният конгрес за туризъм и стопанска система “ е водеща интернационална платформа за разпространение на устойчивото развиване на международната туристическа промишленост. Събитието се провежда от държавното управление на специфичен административен регион Макао с поддръжката на държавното управление на КНР, Световната организация по туризъм (СОТ), ЮНЕСКО, Световния съвет за пътувания и туризъм (ССПТ), Европейската туристическа комисия (ЕТК), Федерацията на международните туристически градове (ФСТГ) и Китайската федерация на промишлеността и търговията (КФИТ). От своето основаване през 2012 година до през днешния ден, във форума са взели присъединяване повече от 7 000 души от над 63 страни, измежду които 54 делегации от разнообразни китайски провинции и над 300 интернационалните лектора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР