Чалга звездата Роксана атакува парламента. Попфолк певицата води две листи

...
Чалга звездата Роксана атакува парламента. Попфолк певицата води две листи
Коментари Харесай

Попфолкът отива на избори: Чалга фурията Роксана атакува парламента с Радостин Василев

Чалга звездата Роксана нападна Народното събрание. Попфолк певицата води две листи на партия МЕЧ - тази в Пазарджик и в Монтана.

Председател на новата политическа мощ е някогашния състезателен министър Радостин Василев, който първо беше народен представител от Слави, след това от ПП-ДБ, а най-после самостоятелен. Руди, както е прочут някогашният правист на футболния ЦСКА, води в Пловдив-град и в единия софийски регион, съобщи Днес.бг и Българска телеграфна агенция.

Роксана съобщи, че е с ромски етнически генезис, само че това не я прави по-малко българка от никого. Тук съм, тъй като интеграцията, за която се приказва от 30 години, би трябвало да проработи, съобщи попфолк звездата от Кнежа.

Другото забавно име е на Румен Дунев, нееднократен първенец по автомобилизъм, който води листата на партията в Кюстендил. В МЕЧ са още няколко някогашни известни съпартийци на Василев от Има Такъв Народ.

Иначе самият партиен водач води и евролистата, само че съобщи занапред, че няма никакво желание да върви в Брюксел, тъй като борбата му е в България.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР