Caucus на практика беше състезание с един кон, след като

...
Caucus на практика беше състезание с един кон, след като
Коментари Харесай

Тръмп осигури победа на събранието в Невада, след като главният съперник Хейли пропусна състезанието

Caucus на процедура беше съревнование с един кон, откакто Хейли отпадна, базирайки се на това, което тя счита за непочтен развой в интерес на Тръмп.

Бившият президент Доналд Тръмп си обезпечи победа в събранията на републиканците в Невада в четвъртък вечерта, спечелвайки третия си следващ щат в опита си да стане претендент на партията за президентските избори през ноември.

Неговият максимален противник в съревнование, някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, пропусна събранията, макар че те са единственото съревнование в Невада, което се брои за републиканската номинация.

Тя счита, че процесът незаслужено облагодетелства Тръмп и вместо това се кандидатира на символичните държавни избори за президент на Невада във вторник, когато приключи зад опцията „ нито един от тези претенденти “.

Тръмп ще завоюва множеството, в случай че не всички, от 26-те делегати на щата. Той би трябвало да натрупа 1215 делегати, с цел да завоюва публично номинацията на партията и може да до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР