БЗНС смята за скандално избирането на Десислава Пиронева за заместник

...
БЗНС смята за скандално избирането на Десислава Пиронева за заместник
Коментари Харесай

Бившият военен министър възмутен от заместничката на Гешев

БЗНС счита за скандално избирането на Десислава Пиронева за заместител основен прокурор на България. Това се споделя в позиция на партията по отношение на избора на заместниците на Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във. Пиронева е водила делото против водача на Български земеделски народен съюз и някогашен боен министър Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки.. Той бе упрекнат за нарушавания при избора на реализатор за ремонт на българските МиГ-29.

"БЗНС пита: Превръща ли Гешев публично прокуратурата в инструмент за политически напън? Български земеделски народен съюз пита: Какви са особените заслуги и високи професионални качества на прокурор Пиронева и за какво остават скрити за обществото? Нейната работа на прокурор доби известност с обвиняването, което тя води против министъра на защитата Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки.. Като главен обвинител по това дело тя защитаваше тезата, че Н. Ненчев е отговорен за това, че е уязвил ползите на съветската компания РСК "МиГ ", означават от партията на земеделците.

Иван Гешев избра заместниците си

Съдът към този момент призна за почтен Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки. по делото му за ремонт на изтребителите. Ремонтът на военните машини бе утвърден да се случи в Полша, вместо в завода на съветската компания РСК "МиГ " през 2015 година

Новият основен прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във си избра две дами за свои заместници. Освен Десислава Пиронева. той предложи и Красимира Филипова. Сийка Милева пък ще е новият представител на основния прокурор. Досега поста се заемаше от Румяна Арнаудова, която занапред нататък ще бъде прокурор във Върховната касационна прокуратура.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР