БЗНС ще следва евроатлантическа политика и ще обърне внимание на

...
БЗНС ще следва евроатлантическа политика и ще обърне внимание на
Коментари Харесай

Новият лидер на БЗНС: Ще следваме евроатлантическа политика

БЗНС ще следва евроатлантическа политика и ще обърне внимание на съществуващите аграрни проблеми. Това съобщи новоизбраният ръководител на партията Димитър Петков, съобщи БГНЕС.

„ Аз съм агроном по обучение и проблемите в тази сфера са ми добре познати “, сподели той и не изключи земеделските митинги да доведат до съществени политически разтърсвания в страната, в това число до оставката на министъра на земеделието.

Управителният съвет на Български земеделски народен съюз организира съвещание в Пазарджик. На него участваха 27 души. Гласуван бе избор на доверие на Постоянното наличие на партията и на Илия Зюмбилев като ръководител.

„ След като Зюмбилев не получи задоволително гласове на поискания избор на доверие, се мина към нов избор. От 27 души 7 напуснаха, в това число и той. Останалите 20 души избраха мен за ръководител “, сподели Петков, който е заемал поста на учредителен секретар.

Също по този начин е плануван и конгрес на Български земеделски народен съюз, който ще се организира в края на април.

В новото управление на партията е включен и Лъчезар Заркин като учредителен секретар.

„ Той е знакова фигура. Неговият татко е един от последните убити в Пазарджишкия затвор по политически аргументи. Това също е едно обръщение, която взеха решение да насочат сътрудниците от УС “, добави Димитър Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР