Бюджетът за 2024 г. ще е най-добрият от много години

...
Бюджетът за 2024 г. ще е най-добрият от много години
Коментари Харесай

Свилен Трифонов, ПП-ДБ: Бюджетът за 2024 г. ще е най-добрият от много години насам

Бюджетът за 2024 година ще е най-хубавият от доста години насам. Това съобщи в ефира на Nova News депутатът от ПП-ДБ Свилен Трифонов.

Народният представител увери, че бюджетът ще бъде признат в по-голямата си част по този начин, както е направен от финансовия министър Асен Василев.

Относно абсурда към болница „ Пирогов “ Свилен Трифонов, че оценката за това дали да бъде освободен здравният министър от поста му зависи от здравната комисия и от министър-председателя.

Не мисля обаче, че всеки подобен случай би трябвало да става публично притежание по този метод. В последна сметка всеки ден във всяко едно ведомство се правят голям брой уволнения и назначения, уточни депутатът от ПП-ДБ и добави, че в областта на опазването на здравето „ прозират други ползи “.

По думите му отсега-нататък в политическия живот на страната занапред ще стартират да се постановат „ сглобки “, защото българският гласоподавател е решил да остави еднопартийния модел на ръководство в историята.

Според Трифонов, в случай че настоящето държавно управление продължи да развива своята активност и отсега нататък, вероятността да бъдат подписани съглашения за взаимни дейности е огромна, само че вероятността за съдружно съглашение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ – дребна.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР