Бюджетът ще бъде подкрепен на първо четене. Това предположи Настимир

...
Бюджетът ще бъде подкрепен на първо четене. Това предположи Настимир
Коментари Харесай

ПП очаква подкрепа от ИТН за бюджета

Бюджетът ще бъде подсилен на първо четене. Това допусна Настимир Ананиев от Политическа партия преди съвещанието на Регионалната парламентарна комисия. Интересно ми е кой ще изясни на един пенсионер, който получава минимална пенсия за стаж, че няма да получи от 1 юли 467 лв., посочи той. Имаме апел към всички народни представители, които желаят да бъдат на страната на смяната, които желаят в борбата за България да застанат на страната, която се бори с корупцията, съобщи Ананиев.

Подкрепа той чака от Има Такъв Народ за бюджета , като напомни, че в предишния парламент те бяха първа политическа мощ и доста хора повярваха и чакат от тях да донесат смяна - тя може да стане като се причислят към болшинството, което се намира в Народното събрание сред Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, сподели още националният представител.
 Никола Минчев: Актуализацията по-важна от имената на министрите
Никола Минчев: Актуализацията по-важна от имената на министрите

Важно е да се одобри актуализацията, с цел да могат да се преизчислят пенсиите от 1 юли

Припомняме, че и през вчерашния ден на във връзка отцепването на депутати от парламентарната им група, ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански съобщи, че Има Такъв Народ ще поддържат актуалиазацията на бюджета в обществената му част, само че ще внесат свои оферти сред първо и второ четене . И предходната седмица такава беше поръчката от страна на Има Такъв Народ, които гласоподаваха " за " дребните бюджети (на ДОО и на НЗОК), а гласовете им бяха " въздържал се " за макрорамката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР