Бюджет, петрол и назначения на ключови постове... Това са трите

...
Бюджет, петрол и назначения на ключови постове... Това са трите
Коментари Харесай

"Лукойл", "Пирогов", бюджета.... сглобката се пропука! Борисов избухна в ефир

Бюджет, нефт и назначения на основни постове... Това са трите казуса поради които сглобката сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов се клати. В изявление на Цветанка Ризова с Христо Иванов по Би Ти Ви, ненадейно се включи и Бойко Борисов, който укори Иванов, че е одобрил назначение на нов началник на " Пирогов ".

" Само преди няколко дни аз, Христо Иванов и Кирил Петков взехме решение да не вършим назначения на основни постове, без да са съгласувани сред нас тримата. И в този момент узнавам, че шефът на " Пирогов " е заменен, а консултация по този мотив няма ", избухна Борисов. Христо Иванов се съгласи с него и удостовери, че имат такава спогодба, а също и че схваща за какво Борисов е прочувствен. Но трансферира топката към Кирил Петков.

Малко по-късно стана ясно, че комисията за бюджета няма да работи, откакто ГЕРБ не се появиха на съвещанието и Йордан Цонев разгласи, че няма да има работна среща през днешния ден.

По-късно пристигна и новината, че " Лукойл " възнамеряват да продадат активите си в България, което хвърли в суматоха част от обществеността. От държавното управление обаче настояват, че няма риск за енергийната сигурност на България.

Какво се случва?

Страната е изправена пред невиждана рецесия, а  липсата на управнически опит на Кирил Петков и Асен Василев проличава все по-ясно. ГЕРБ от своя страна се пробват да стоят настрана от ръководството, до момента в който гледат по какъв начин " сътрудниците им във властта " постепенно, само че несъмнено потъват. Въпросът е, дали ще има излаз от рецесията, след националната злополука, която се задава? Или Виденовата зима ще наподобява дреболия, спрямо безотговорното ръководство на Петков и Василев?
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР