Бьорк, Доктор Сюс, Жана д’Арк, Андреа Бочели, Хуа Мулан, Анди

...
Бьорк, Доктор Сюс, Жана д’Арк, Андреа Бочели, Хуа Мулан, Анди
Коментари Харесай

100 „Истории за деца, които смеят да бъдат различни“ оживяват в цветни илюстрации!


Бьорк, Доктор Сюс, Жана д’Арк, Андреа Бочели, Хуа Мулан, Анди Уорхол, Урсула Ле Гуин, Кристофър Робин, Вера Рубин, Ханс Кристиан Андерсен и още много… мъже и дами, трансформирали света по един и различен метод, също са били деца. Но даже и тогава са следвали фантазиите си!

"Истории за деца, които смеят да бъдат разнообразни " от Бен Брукс и с илюстрациите на Куинтън Уинтър е богато илюстрирано и написано в простоват и докосващ жанр издание, което подслонява невероятните истории на 100 известни – или не чак толкоз – персони, които не са се страхували да вършат това, което обичат, и да се борят за своите фантазии.

 100 „ Истории за деца, които смеят да бъдат разнообразни “ оживяват в цветни илюстрации! Ciela

Навярно сте чували приказките за принцесата и граховото зърно и за голия цар, уверен, че носи прелестно палто, както и историята за дребната нимфа, която живее в подводно царство, само че копнее да е измежду хората. Но знаете ли по какъв начин Ханс Кристиен Андерсен е бил видян и публикуван?

А коя е Адекин Тифани Суана от Индонезия? Или по какъв начин Андреа Бочели губи зрението си, само че това не пречи на желанието му да се занимава с музика? Както и за какво Еделвайските пирати се опълчвали на нацистите, като отказвали да се включат в Хитлерюгенд?

"Истории за деца, които смеят да бъдат разнообразни " от Бен Брукс и с илюстрациите на Куинтън Уинтър ще ви опише всичко това по занимателен и занимателен метод, правейки ви част от каузи, оформили образа на международната история такава, каквато я познаваме през днешния ден.

 100 „ Истории за деца, които смеят да бъдат разнообразни “ оживяват в цветни илюстрации! Ciela

Внимание! В книгата е включен и един българин, който следваше самоотвержено пътя, който бе избрал.

Създадена да въодушевява, тази книга насочва простичко обръщение – всяко дете е неповторимо и има своята заложба. И не трябва да бъде ограничавано да прави това, което желае и което го прави щастливо. Защото тогава и единствено тогава то може да разгърне цялостния си капацитет. И даже да промени света към положително.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР