BYD Seal е стилен електрически автомобил, който вече е реална

...
BYD Seal е стилен електрически автомобил, който вече е реална
Коментари Харесай

BYD Seal – пръв поглед - видео

BYD Seal е моден електромобил, който към този момент е действителна опасност за по-утвърдени съперници. Той е страховит за шофиране, наподобява доста добре и има великолепен интериор, като в същото време може да измине повече от 450 км сред две зареждания. Това е една просторна и комфортна електрическа кола с дълъг лист от общоприетоо съоръжение.

Seal на BYD има капацитета да раздруса пазара на електрически коли по същия метод, както това направи Tesla Model 3, когато дойде през 2019 година Този електрически седан е задоволително мечтан, с цел да изкуши купувачите даже повече от Hyundai Ioniq 6 и даже BMW i4... само че дали би трябвало да си харчите парите си за него?

BYD е китайски производител на електрически транспортни средства, за който евентуално в никакъв случай не сте чували. Но в действителност има съществено въздействие като производител на акумулатори – измежду клиентите му са огромни имена като Tesla и Apple, до момента в който електрическите му рейсове и камиони се продават в Европа повече от 20 години. Марката реши да се разшири на пазара на леки коли през 2023 година с BYD Atto 3 и наличния BYD Dolphin.

BYD Seal съставлява идващото потомство коли за марката, осигурявайки забележима смяна на пазара. Тъй като BYD не желае да бъде производител на бюджетни коли, той към този момент дефинира цената на Seal против одобрени съперници и има премиум марки в полезрението си. И по този начин, какво получавате за вашите евро 45 000 плюс?

Има два налични модела - BYD Seal Design и BYD Seal Excellence. И двата са обилно оборудвани – толкоз доста, че ще ви е мъчно да ги различите. Само значката „ 3.8S “ на гърба на единия модел го разпознава като модел с двоен двигател; това е мигане към относително бързото му време от 0 до 100 км в час.



Интериорът на BYD Seal е прелестен. Очевидно въодушевен от морския живот /Sea – тюлен англ./, ще намерите набор от екзотични материали и качествени покрития. Има и въртящ се екран на информационно-развлекателната система – нещо като запазена марка на BYD, което е малко излишно, само че също по този начин добре пристигнала тематика за диалог.

Опитът на BYD в региона на батериите значи, че Seal е оборудван с доста стеснен пакет акумулатори, който не заема доста вътрешното пространство.Затова вие седите по-ниско, в сравнение с в доста електрически автомобили, като в същото време има задоволително място за пасажерите начело и откъм гърба. Жалко е обаче, че пространството за багаж е лимитирано от тесния отвор на багажника на Seal, само че това се компенсира в известна степен от предния багажник.

На пътя BYD Seal е много жизнен. Смятаме, че по-достъпният модел ще бъде задоволително бърз за доста купувачи, като в същото време ще предлага малко повече пробег сред зарежданията - BYD Seal Design има формален пробег до 577 км, до момента в който Excellence е с 526 км. Зареждането на BYD Seal е елементарно – може да се зареди за по-малко от половин час благодарение на 150 кВт бързо зарядно устройство.

Препоръчваме да зареждате вкъщи, в случай че е допустимо – по-лесно е и по-евтино. Домашно зарядно устройство от 7 кВт ще зареди батерията на Seal за една нощ. Много купувачи на електрически коли ще бъдат скептични по отношение на BYD Seal. Но този песимизъм не е безусловно оневинен, колата е смела опция на Hyundai Ioniq 6 и Volkswagen ID.7, до момента в който към този момент международното наличие на BYD би трябвало да ви успокои по отношение на покупката от неразбираема до момента марка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР