Бургас ще е топ фестивална дестинация и през лято 2022.

...
Бургас ще е топ фестивална дестинация и през лято 2022.
Коментари Харесай

През лято 2022: Бургас става фестивална дестинация

Бургас ще е топ фестивална дестинация и през лято 2022 . Хиляди почитатели се чака да дойдат край морето, с цел да видят и чуят обичаните си звезди - Горан Брегович, Джейсън Деруло, Арктик Мънкис, Лос дел Рио, тийн идоли, инфлуенсъри, ютубъри, звезди на диско и клубната музика. Локацията е към този момент одобрена в интернационалната фестивална карта - Морска гара Бургас, оповестяват от Общината в града.

Звездното фестивално лято ще стартира с именития Горан Брегович.  Композиторът, китарист и артист с интернационална популярност, който трансформира всеки концерт в емблематично събитие, ще бъде част от първия огромен български фестивал, отдаден за Джулай морнинг – Stereo Festival . Той ще се организира от 30 юни до 2 юли . В него ще вземат присъединяване Оркестъра за сватби и погребения на Брегович, Кирил Джайковски, DJ DEEKLINE, Ed Solo и обичаните български групи, измежду които Ъпсурт, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, Контрол и So Called Crew, 100 Кила, Спенс и Миленита. Към фестивала ще се причислят и водещи диджеи у нас - Mascota, Emil Prize, Ivan Shopov Cooh & Trigaida.

От 5 до 7 август Морска гара Бургас е „ непокътната “ за Spice music festival . Над 20 международни реализатори ще се включат в четвъртото издание на феста. Сред тях са Shaggy, Gipsy Kings, Arash, Gala, Лос дел Рио с тяхната „ Макарена “ и други Тази година сцените ще бъдат две - основна и Диско.

Актуални имена от международната клубна сцена ще вземат присъединяване в Solar summer festival 2022 . Фестивалът за електронна музика ще събере почитателите на хаус и техно музиката на 12 и 13 август. И тази година е планувано и в допълнение на ден хаус празненство на остров Света Анастасия. Цената на билета включва и превоз с корабче.

Шефилдската четворка Arctic Monkeys дебаркира на 12 август на Морска гара Бургас. Отличаваната неведнъж с награди Brit група се оказа топ попадение, защото почитателите разграбиха билетите за концерта им незабавно откакто бяха пуснати в продажба.

Световната звезда Jason Derulo идва за своя първи концерт в България на 14 август в Бургас. С ползи и забележителни триумфи в поп, r ‘n b, фънк, хип хоп и соул музиката, Derulo е същински музикален хамелеон, който стои еднообразно добре както в типичен колаборации със Stevie Wonder и Keith Urban, по този начин и в дуети със модерни поп звезди като Demi Lovato, Tesher, Adam Levine и Nicki Minaj. Изключително известен е и в интернет платформите - с 50 милиона почитатели е в Tik Tok.

Eдинственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти – бургаският TEEN BOOM FEST , тази година ще чака хилядите си почитатели на 20 и 21 август . Над 30 са топ настоящите лица от обществените платформи, които ще се срещнат онлайн със своите фенове на Морска гара. Очаква се знаменит инфлуенсър да вземе присъединяване в третото издание на огромното тийн събитие. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР