Бургас. Ръководството на ПП АБВ дари книги на регионалната библиотека

...
Бургас. Ръководството на ПП АБВ дари книги на регионалната библиотека
Коментари Харесай

Ръководството на ПП АБВ дари книги на Димитър Талев на регионалната библиотека в Бургас

Бургас. Ръководството на Политическа партия АБВ подари книги на районната библиотека „ П.К. Яворов “ в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на партията . В събитието участваха ръководителят на партията Румен Петков, зам.-председателят на политическата мощ Любомира Ганчева, ръководителят на АБВ – Младежи София Пламена Заячка, регионалният ръководител на партията за Бургас Антон Коджабашев, общинският й водач Георги Сталев, членове и симпатизанти.
Дарената литература съставлява цялостна сбирка от творбите на емблематичния български публицист Димитър Талев. Дарението е по случай идната 120 годишнина от рождението на създателя и е част от дългогодишната акция на Алтернатива за българско възобновление „ Подари книга, възроди любовта към познанието “.
От партията приканиха страната да не разрешава потреблението на името на Талев за задачите на македонската агитация. Да отбрани достоверния български генезис на създателя на четирилогията „ Железният светилник “, Преспанските камбани “, „ Илинден “ и „ Гласовете ви слушам “.
След това представителите на АБВ посетиха черквата “Св. Св. Кирил и Методий “, където възпламениха свещ в памет на Димитър Талев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР