Бургас. Общината изгради още два нови паркинга с общо 80

...
Бургас. Общината изгради още два нови паркинга с общо 80
Коментари Харесай

Бургас: Общината изгради още два нови паркинга с общо 80 места

Бургас. Общината построи още два нови паркинга с общо 80 места. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Те ще бъдат пуснати в употреба при започване на идната седмица, когато се довършат някои дребни елементи и се постави маркировката.
По-големият паркинг се намира в ж.к. " Лазур ", сред блокове 68, 69 и 159, в непосредствена непосредственост до 5-то РПУ на Министерство на вътрешните работи. Той разполага с 50 места за коли, чисто ново асфалтово покритие и ново енергоспестяващо осветяване. Тротоарите и бордюрите също са нови и ще улеснят доста прекосяването на пешеходците.
Вторият нов паркинг може да поеме към 30 автомобила и се намира до бл. 97 в к-с " Изгрев ", зад РУМ " Велека ". За по-лесно обслужване и по-голяма сигурност в тъмната част на денонощието, Общината издигна при него няколко нови стълба за улично осветяване.
Заедно с открития през месец март в к-с " Меден рудник ", новопостроените паркинги за 2019 година стават към този момент три, а Община Бургас разпознава вероятни места за строителството на идващите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР