Бургас. Народните представители от БСП за България“ Николай Тишев и

...
Бургас. Народните представители от БСП за България“ Николай Тишев и
Коментари Харесай

Бургас: Народните представители от „БСП за България“ Николай Тишев и Тодор Байчев участваха в честванията на 9 септември в Карнобат

Бургас. Народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ Николай Тишев и Тодор Байчев взеха присъединяване в честванията на 73-та годишнина от 9-и септември 1944 година в Карнобат, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Събитието се състоя пред Паметника на незнайния боец в локалния парк. На него участва и ръководителят на Българска социалистическа партия – Карнобат Аспарух Иванов. Мероприятието почетоха още членове на ИБ на Българска социалистическа партия в града и доста други социалисти.
„ Преди 73 години на този ден нашата партия поема отговорността за ръководството на страната с ясното схващане, че България заслужава доста по-добро бъдеще от това, което ѝ предлага монархофашисткият режим на сподвижниците на Борис Трети. Заслужава доста повече от това- 85 % от българите, които живеят на село да не са виждали течаща вода. Заслужава доста повече от двете национални произшествия и мизерията на траялото 66 години след Освобождението дясно ръководство ”, сподели Николай Тишев.
„ Ние, новото потомство в Българска социалистическа партия, сме длъжни да продължим битката за един по-добър свят, за един по-добър живот в България. Борбата за основаване на работните места, битката за повишение на приходите, битката за възобновяване на общественото опазване на здравето, битката за връщане на вярата на хората, че родината ни я чакат по-добри дни. Аз съм уверен, че ще реализираме триумф в тази битка ”, съобщи Тодор Байчев.
Според ръководителя на Българска социалистическа партия – Карнобат Аспарух Иванов, датата 9 септември ни демонстрира, че постоянно можем да имаме вяра в това, което сме считали за невероятно. „ Ако имаме вяра в себе си и пазим завета на героичен починалите, България ще пребъде ” – сподели той.
След приветствените слова, социалистите сервираха венци и цветя пред паметника и с едноминутно безмълвие уважиха паметта на починалите антифашисти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР