Бункер като от филмите за бъдещето, хора живеещи под земята

...
Бункер като от филмите за бъдещето, хора живеещи под земята
Коментари Харесай

Подземният град на Димитър Димитров предизвика сблъсък между зрителите

Бункер като от филмите за бъдещето, хора живеещи подземен с цел да оцелеят, дали против катаклизми или роботи завладяли света. Това сподели Димитър Димитров – предприемач и притежател на българска IT компания, своето безусловно самостоятелно място, без значение от енергото и самоизхранващо се. Бизнесменът сподели своя под земята град за към 200 души.

„Ние разполагаме с продоволствия задоволителни за една година. Отглеждаме всевъзможни зеленчуци и плодове и разполагаме с консервирани храни, задоволителни да изхранят 50 фамилии за една година“, показа Димитър.
външна реклама
На доста хора, инициативният предприемач, прочут и с помощта, която оказва на нуждаещи се от нея, направи ужасно усещане с тази самодейност:

Има и такива хора в България. Които се грижат за своите клиенти и чиновници. От много години този човек демонстрира по какъв начин може да се ръководи сполучливо. Жалко, че не е министър председател.

Димитър Димитров е неповторим човек.
Поинтересувайте се за компанията му, какъв брой се работи, какви заплати и бонуси заплаща (вкл и детски), какви отпуски дава…. и т.н и така нататък
Само ще ви кажа, че няма айти експерт, който да не желае да работи за него! Уникален е!
Той е ВИЗИОНЕР!
БРАВО!

Собственик на IT компания,занимаващ се с биоземеделие!Впечатляващо! Респект за творчеството и съпричастността му,които в композиция рядко се срещат! Прекрасен образец,че за компетентен,можеш човек има поле за изява в България.

Димитър Димитров е един от дребното гениални мозъци в тая страна и може би единственият талантлив разум, който разполага със средства за реализиране на концепциите си. Освен това, безплатно оказва помощ за най- разнообразни дела и то не със скромни суми. Ако имаше повече мозъци като него, България щеше да бъде друго място за живот.



На другият полюс са тези, които постоянно изричат подозрение и изкарват негативизма на напред във времето:

Интересно,как е вземал позволение за изграждане и осъществяване на тази активност?

Доказателство, че при огромни катаклизми оцеляват мишоците.

Интересна реализация на концепция, обаче 50 индивида, в случай че живеят дружно в подобен тип пространства и изолираност цяла година дали ще устоят душевен?! Този миг е доста тъничък и въобще не зависи от финансото застраховане, могат да зародят много комплицирани, да не кажа страшни обстановки и взаимоотношения.

Като чета част от мненията, за следващ път се увещавам, какъв брой народ страда от липса на мисловен потенциал в тази страна, което автоматизирано понижава капацитета за каквото и да било развитие…..

Простотията, както споделят старите книги,ходи по хората! Не ставайте за смях с сходни изявления! Науката е бъдещето на планетата!, поддържат трети.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР