БулфотоСлед като изкара Ковид и лежа във ВМА Корнелия Нинова

...
БулфотоСлед като изкара Ковид и лежа във ВМА Корнелия Нинова
Коментари Харесай

24 часа: Нинова тайно стана санитарка в Ковид отделение в София

Булфото

След като изкара Ковид и лежа във ВМА Корнелия Нинова стана санитарка доброволка.

" " написа, че лидерката на Българска социалистическа партия към този момент е влязла като доброволец в Коронавирус отделението на някогашната окръжна болница в София. Тя е санитарка и желанието й е било да работи в анонимност, разкриха осведомени.

Въпреки защитния костюм и маската, които я променяли до неразбираемост, соцлидерката обаче е разпозната от лежащите в специфичното поделение по гласа, до момента в който сменяла чаршафи в една от стаите. Те позвънили на часа на околните да се похвалят кой ги обгрижва.

Според пациентите Нинова се занимавала с изхвърляне на биологични и болнични боклуци, дезинфекцирала отделението. Сред уговорките й на санитарка-доброволец влизало и грижи за пациентите, в това число такива в терминална фаза.

Нинова оздравя, откакто прекара преди месец Коронавирус. Дни по-късно разгласи, че ще се стане доброволка, само че отхвърли да разкрие детайлности. Дори нейни съпартийци от най-близкия й кръг не били осведомени с детайлите към задачата й на доброволка, а всичко, с което били наясно е, че лидерката държала да оказва помощ тайно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР