Бул. Цар Борис III Обединител ще бъде затворен днес и

...
Бул. Цар Борис III Обединител ще бъде затворен днес и
Коментари Харесай

Затварят част от бул. Цар Борис III Обединител заради...

Бул. " Цар Борис III Обединител " ще бъде затворен през днешния ден и в двете направления в сектора от бул. " Шести септември " до колелото на панаира. Движението се стопира от 11,30 до 14 часа поради литийното шествие и ритуала с мятане на кръст за Богоявление, предизвестиха от общинското дружество " Организация и надзор на превоза ".
Най-разумно е водачите да заобикалят да минават през това време и през Тунела в посока Сточна гара, тъй като западното платно от бул. " Цар Борис III Обединител " от страна на " Капана " също ще бъде затворено. Автобусите краткотрайно ще минават по обходни направления.

По булеварда от църквата " Св. Богородица " ще мине литийното шествие, откакто в 12 часа ще бъдат осветени бойните флагове на пловдивския гарнизон. На церемонията ще участва и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Община Пловдив ще съставлява зам.-кметът по публичен ред и сигурност Георги Маринов, който извършва длъжността кмет, защото Иван Тотев е в Истанбул.

В 12.30 часа съгласно предварителната стратегия на Пловдивската митрополия дядо Николай ще отслужи Богоявленския водосвет край Водната палата, след което ще се съблюдава традицията смелчаци да скочат за кръста във водите на Марица.
тагове бул. цар борис трети литийно шествие йордановден
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР