Буквално преди минути вторият сезон на кулинарното шоу Hell's kitchen,

...
Буквално преди минути вторият сезон на кулинарното шоу Hell's kitchen,
Коментари Харесай

Бомбата на БЛИЦ за Hell's kitchen се потвърди! Стоте бона отидоха при...

Буквално преди минути вторият сезон на кулинарното шоу Hell's kitchen, което се трансформира в едно от най-гледаните излъчвания от родния ефир, завърши. Колоритният водещ началник Виктор Ангелов и забавните участници, както и звездните дегустатори, способстваха за високия рейтинг.



Всеизвестен факт е, че кулинарното шоу се излъчва с леко забавяне. Още при започване на месец парил кореспондент на "ШОУ " разбра, че финалът към този момент е сниман и същинският победител във втория сезон се знае . Още преди месец спечелилият е сграбчил чека за 100 бона - премията, която продуцентите дават на последния "оцелял " в най-коментираната кухня в последно време.

До самия край на предаването останаха Веселина Чилева – Митров и Никола Симеонов.





След оспорвана конкуренция сред двамата новината на БЛИЦ се удостовери. Големият победител в кулинарното шоу е точно Чилева.







Въпреки че в самото начало на шоуто по никакъв начин не се справяше добре и Виктор Ангелов непрестанно я получаваше, очевидно най-после е съумяла да пребори конкуренцията и да вземе паричната премия.

„ Не знам дали съм била по-щастлива в живота ми. Това е най-големият триумф, който съм постигала в в миналото в живота ми. Тази победа с изключение на за себе си е и за всички дами, които в миналото са мечтаели да бъдат тук, само че някой ги е тъпчел. Напред и нагоре “, съобщи Чилева след грандиозния й триумф.

„ Разочарован съм, че Чилева победи, само че все пак й искам триумф. Плувай октоподе напред “, сподели пък Никола, който остана втори в огромната конкуренция за стоте хиляди лв..



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР