Буквално до последните часове на трансферния прозорец в Барселона са

...
Буквално до последните часове на трансферния прозорец в Барселона са
Коментари Харесай

Ето как Ливърпул и ПСЖ са държали Барса на тръни до последно

Буквално до последните часове на трансферния прозорец в Барселона са очаквали въпреки всичко да осъществят някой от набелязаните си прехвърляния - на Филипе Коутиньо или този на Анхел ди Мария. Каталунският вестник Sport разкрива, че диалозите с Ливърпул са пропаднали в 22:00 часа, а тези с Пари Сен Жермен към 60 минути по-късно. Краят на пазара пристигна в среднощ на петък вечер.

През целия ден представители на “лос кулес” са се опитвали да водят паралелни договаряния с управленията на двата клуба, само че не са имали никакъв триумф и към 18:00 часа се били съвсем предали. Тогава обаче е била осъществена връзка с основния акционер на Ливърпул Джон Хенри, който по това време е бил в Съединени американски щати.

Около 20:00 часа пък сътрудниците на Ди Мария алармирали, че ПСЖ е подготвен на съответни диалози. Час по-късно към този момент имало развиване, като мърсисайдци били декларирали, че ще разгласят цена за Коутиньо.

Французите пък почнали да смъкват от в началото мечтаните 100 млн. евро. Не след дълго желаната за Ди Мария сума паднала до 60+20 млн., което обаче към момента било надалеч от тези 45 млн., които бяха върхът в предлагането на Барса.

С всяка минала минута възможностите за покупко-продажби се увеличавали, с цел да се стигне до 22:00 часа, когато Джон Хенри шокирал с думите, че Коутиньо ще бъде продаден единствено срешу 200 млн. евро.

Не след дълго - към 23:00 часа, от ПСЖ уведомили, че няма да смъкват от въпросните 60+20 млн. за Ди Мария, което в последна сметка поставило завършек на всичко.

Така испанският гранд не съумя да притегли никого в последния ден.
#ConfidencialSPORT | Así fue la noche más frenética en las oficinas del Barça https://t.co/3mXtxh4sau pic.twitter.com/TObC3kUOTd
— Diario SPORT (@sport) September 2, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР