Буквално дни след като Уикенд разкри за романса й с

...
Буквално дни след като Уикенд разкри за романса й с
Коментари Харесай

Тита пак прибра побойника Недко! Заряза Калоян Арсенов

Буквално дни откакто „ Уикенд ” разкри за романса й с милионерския правоприемник Калоян Арсенов, Тита се върна при предходното си гадже - ММА-боеца Недко Николов. Надарената певица елементарни на побойника, че й счупи пръстите на ръката и още веднъж се люби със здравеняка.

Силистренката разгласява горещо стори в инстаграм дружно с някогашния си избраник. На фотоса Христина, както е същинското име на изкусителката, гушка малко момиченце, а новата й остаряла обич държи в мускулестите си прегръдки малко куче от порода померан, който той подари на изпълнителката. Надписът на фрагмента е „ обич ”, гарниран със сърчица, видя „ Уикенд ”.

„ Вярно е, събрахме се с Недко. Обичам го ”, е признала Тита пред приятелките си. За да скрепят любовта си, Тита и Недко се стягат за „ меден месец ” в тузарския курорт Миконос, издадоха близки до двойката. Мускулягата към този момент бил резервирал топ разкош хотел, където с изгората му да се отдадат на романтика и горещи милувки, надалеч от очите на клюкарите. Цената на нощувката по това време на годината е над 900 евро.

Миналата година по това време здравенякът разгласи пръв раздялата им, само че изрично отхвърли слуховете, че е пребивал и малтретирал певицата. Въпреки че по същото време тя се появи с бинтована ръка, състезателят се закле, че в никакъв случай не би протегнал ръка на жена, още повече на обилната хубавица, към която още таял пристрастености. Тита нито удостовери, нито отхвърли информацията, че е била пребита от някогашния си избраник. Двамата изкараха разграничени съвсем година и през днешния ден още веднъж са щастливи дружно, очевидно по образеца на семейство Отварачкови – Мария и Миро Дзвера.

Както писахме в предходния си брой, Тита изкара бърза и буйна случка с плейбоя и министерски наследник Калоян Арсенов . Тя му гостуваше постоянно в Дубай, като очевидно с демонстративните си връзки с Калоян е желала да нервира някогашния си и да си го върне. Е, съумя. Тита и Недко в този момент го играят щастливо влюбени, само че феновете на едрогърдата певица не им вещаят ярко бъдеще, като предсказват да се разделят до няколко месеца.

„ Явно към момента има пристрастеност сред тях, само че ще ги забележим като премине и още веднъж дойдат свадите и побоищата ” – разясняват близки до дуетната половинка на Слави Трифонов, които не утвърждават ММА боеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР