Букайо Сака е на път да бъде готов за гостуването

...
Букайо Сака е на път да бъде готов за гостуването
Коментари Харесай

Артета с информация за контузията на Букайо Сака

Букайо Сака е на път да бъде подготвен за гостуването на Арсенал против Уест Хем във Висшата лига в неделя, сподели мениджърът на " артилеристите " Микел Артета.

Английският национал, който има 22 мача в шампионата през този сезон и вкара осем гола, контузи десния си крайник по време на успеха с 3:1 над Ливърпул предходната неделя, когато означи първия гол във вратата на 19-кратните първенци на Англия.
 Легенда на Ливърпул: Арсенал разполага с най-хубавата отбрана във Висшата лига
Легенда на Ливърпул: Арсенал разполага с най-хубавата отбрана във Висшата лига

" Това им дава късмет да се борят за купата "

" Той се възвръща тази седмица и наподобява добре. Утре имаме нова подготовка и се надяваме, че ще си върнем няколко от играчите ", съобщи Артета, добавяйки, че халфът на лондончани Томас Партей напредва добре във възобновяване от контузия, само че няма избрана дата за завръщане.

Третият в класирането във Висшата лига тим на Арсенал завоюва последните си три мача, само че Артета е внимателен след провалянето против " чуковете " вкъщи с 0:2 през декември.

" Те са в действителност добър противник. Ще би трябвало да дадем най-хубавото от себе си, с цел да спечелим ", сподели още испанецът, представен от Ройтерс.

Мениджърът на Арсенал добави, че не е склонен с рецензиите към футболистите, които към момента имат съществени шансове да завоюват купата във Висшата лига през 2024 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР