bTV За ужаса на магистрала Струма във вторник, когато във верижна

...
bTV
За ужаса на магистрала Струма във вторник, когато във верижна
Коментари Харесай

Разказ от първо лице за ужаса на Струма: Чувах само спирачки, удари и писъци

bTV За ужаса на автомагистрала " Струма " във вторник, когато във верижна злополука бяха ранени 14 души. Ексклузивен роман на мъжа, подал сигнал на незабавния телефон. Пред екипа на " Тази заран " по bTV той описа, че както карал, внезапно мъглата станала непрогледна.

" В един миг видях светлини от камион пред себе си. Успях гладко да понижа. В момента, в който се насочих надясно, с цел да избегна светлините, видях, че пред мен има автомобил, който се беше блъснал в мантинелата ", сподели мъжът.

Признава, че се е изплашил и инстинктивно е побягнал надолу по ската. Обадил се на телефон 112. Спомня си, че им е споделил да изпратят доста коли за спешна помощ, тъй като там " е доста ужасно ".

" Докато приказвах с тях, слушах единствено спирачки, удари и писъци ", споделя още мъжът.

През сълзи изрече признателност на екипите, които са помагали за спасяването на хората.

" Бяхме като едно семейство в този миг. Всеки се опитваше да помогне на другия. Никой не гледаше в профил. Със сигурност хората направиха всичко, което можеха при тези условия ", добави той.

Според него не АПИ или друга институция е отговорна за злополуката, а хората и това, че са карали с несъобразена скорост при неприятните условия на пътя.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР