bTV Роднина на Северин е починал след ареста и повдигнатото му

...
bTV
Роднина на Северин е починал след ареста и повдигнатото му
Коментари Харесай

Роднина на Северин починал след убийството на Виктория! Съседи: Ще дойдат рокерите и ще ни запалят

bTV Роднина на Северин е умрял след ареста и повдигнатото му обвиняване за убийството на журналистката Виктория Маринова. Това описаха през вчерашния ден съседи на 21-годишния обвинен от ромската махала в Русе - " Тракция “, представени от " Телеграф ".

" Чичо ли му е, вуйчо ли му е, не мога да кажа с акуратност, не можеш да им хванеш родата, само че индивидът не можа да преживее този позор “, описа още съсед от къща, намираща се тъкмо против дома на Северин. Съседите бяха безапелационни, че не желаят повече в махалата фамилията на обвинения Красимиров.

" Ще дойдат рокерите и ще ни възпламенят и нас поради тях. Знаеш ли, че детето се стряска насън, откакто идваха моторджиите в квартала предходната седмица, беше нещо ужасно “, изяснява още мъжът на междинна възраст.

През вчерашния ден животът в " Тракция “ си продължаваше както досега. На входа на ромския квартал продължаваше да стои паркирана камионетка на жандармерията с полиция в нея. Всеки външен, който влезе с кола в махалата обаче не остава неусетен. При паркиране пред къщата на Северин съседи незабавно дърпат пердетата, с цел да видят кои са непознатите гости и какво ще желаят.

Макар че фамилията на Красимиров е нежелано в квартала, през вчерашния ден входната врата на дребната сграда, в която обвиненият живеел с приятелката си и вуйна си, беше отворена. От вътрешната страна висеше ключ, а на простора беше метната розова забрадка. При влизане в двора десетина кучета се разлайват, вързани пред двете прилежащи постройки.

Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в немски град Щаде бе задържан Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд позволи изгонването му и той бе върнат у нас. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е умъртвил, само че не и че е изнасилил Виктория. Когато се върна у нас той уточни на проверяващите къде е скрил телефона ѝ. На Северин са му повдигнати обвинявания за обезчестяване и ликвидиране.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР