БСП за България регистрира в ЦИК листата си за Европейските

...
БСП за България регистрира в ЦИК листата си за Европейските
Коментари Харесай

„БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите европейски избори

" Българска социалистическа партия за България " записва в ЦИК листата си за Европейските избори.

Водач на евролистата е Кристиан Вигенин, следван от Румен Гечев, Цветелина Пенкова, Вяра Емилова, Филип Попов, Александър Симов и Гергана Алексова. Жените в цялата листа съставляват 40% от всички претенденти за евродепутати.

" Ще се борим да не се одобри решенията в Европа да се вземат с болшинство, а не единомислещо. Това значи дребните страни да бъдат изхвърлени от вземането на решенията. Давам ви единствено няколко образеца за политика, която нашите представители ще отстояват там. С едно изречение: Достойна България в мирна Европа ", съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова.

На въпрос каква е позицията на Българска социалистическа партия за абсурда с детската болница Нинова съобщи: " Първо стои въпросът за какво са приели да е частна болничното заведение. Служебният кабинет е правилен от Борисов и е обикновено да организира политиката и да възвръща модела на ръководство на ГЕРБ от последните години. Да не се прави на ощипан господин Главчев, че занапред схваща. Това нещо е гласувано в Министерски съвет, квалифицирано е. Реакцията на ГЕРБ демонстрира, че не са безучастни към това нещо. И в случай че нямаше обществено реакция несъмнено щеше да мине и замине по празниците тихомълком ", сподели Нинова, представена от партийния пресцентър.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР