„БСП винаги е била най-демократичната партия, проведохме демократична дискусия. Не

...
„БСП винаги е била най-демократичната партия, проведохме демократична дискусия. Не
Коментари Харесай

За разминаването между Нинова и Станишев: БСП не е Коминтерн

„ Българска социалистическа партия постоянно е била най-демократичната партия, организирахме демократична полемика. Не за пръв път някогашният и актуалният водач са на разнообразни отзиви. Националният съвет се произнесе, имаме позиция, одобрена с мнозинство”. Така Кристиан Вигенин разяснява решението на Българска социалистическа партия да не поддържа утвърждението на Истанбулската спогодба пред "Здравей, България " по NOVA.

Относно мнението на водача на ПЕС Сергей Станишев, че това ще бъде неприятен знак, Вигенин съобщи:

„ ПЕС не е Коминтерн, партиите в границите на ПЕС имат право на друго мнение”.

Що се отнася до насилието над дамите, Вигенин изясни, че Българска социалистическа партия стартира работа и ще внесе доста скоро оферти за промени в българското законодателство, с цел да извърши страната ни задачите на Истанбулската спогодба.

Българска социалистическа партия се обърка с „ третия пол”

Призна ли държавното управление на Борисов третия пол

Относно изказванието, че се вкарва трети пол или се легализират хомосексуални бракове, Вигенин, че в конвенцията има няколко параграфа, където има двусмислени формулировки, употребявани от съперниците на конвенцията.

„ Самият факт, че конвенцията дава опция за разнопосочно пояснение демонстрира, че тя по своя темперамент не е съвършена”, разяснява Вигенин.

Вчера от ГЕРБ споделиха, че ще има отворен спор за Истанбулската спогодба в сряда.

За вота на съмнение, който Българска социалистическа партия ще внесе,

депутатът разяснява, че социалистите търсят „ безапелационна смяна в ръководството, в политиката, до момента в който, коства ми се, към този стадий Движение за права и свободи са по-склонни да крепят статуквото и да насочват политическия огън към младшия сътрудник, за тях ГЕРБ са изцяло допустими като управляващи”.

„ Нашите претекстове за внасяне на избор на съмнение на 17 януари са подготвени. Те се отнасят до структурни неща и политиката, която не води до резултати с корупцията като да вземем за пример източване на средства от Здравната каса. Правителството покровителства огромната корупция”, съобщи Вигенин.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР