БСП ще подходи отговорно с третия мандат, няма да изхвърли

...
БСП ще подходи отговорно с третия мандат, няма да изхвърли
Коментари Харесай

БСП нямало да хвърли горещия картоф, не искат политиките на служебния кабинет

БСП ще подходи отговорно с третия мандат, няма да изхвърли горещия картоф и от партията ще бъдат поредни, спокойни и диалогични. Това даде обещание зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски пред Нова ТВ.

„ Следващото държавно управление няма да е на Българска социалистическа партия и няма по какъв начин да бъде. То ще бъде държавно управление, образувано на база цели, касаещи бъдещето на страната. Българска социалистическа партия като партия, която досега е отстоявала политики в Народното събрание, няма по какъв начин да продължи политиките на служебния кабинет, а и не би трябвало ”, добави той

Всички се обединявали към това, че би трябвало да има държавно управление и работещ парламент, посочи Свиленски.

„ Ако всички сътрудници депутати през тези месеци говореха, че би трябвало да има държавно управление - ето, в този момент ще имат опцията всеки да откри своя принос за това ”, добави той.

Депутатът е безапелационен, че за третия мандат би трябвало да бъде препоръчан вид, в който ще има 121 народни представители, тъй като „ сметчиците не водят до на никое място ”. „ Другите преди нас сложиха такива цели, които авансово бяха ясни, че няма по какъв начин да бъдат признати ”, е мнението му.

Свиленски добави, че би трябвало да бъде търсено единодушие. „ Партиите би трябвало да си отговорят желаят ли да има държавно управление. На всичко друго може да бъде открито решение ”, сподели още той.

Зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия разгласи, че в края на идната седмица ще имат подготвеност да поканят партиите на диалози. Националният съвет на левицата обаче ще реши дали да бъдат поканени всички парламентарно показани обединения.

Във връзка с последните избори, на които Българска социалистическа партия губи гласоподаватели, той сподели: „ В последна сметка бяха основани доста планове, с цел да може Българска социалистическа партия да загуби гласоподаватели. Една част даже бяха припознати от основателите си. Надявам се, симпатизантите ни да се върнат още веднъж към нас и да ни поддържат ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР