БСП ще има един много добър резултат на тези избори.

...
БСП ще има един много добър резултат на тези избори.
Коментари Харесай

Атанас Зафиров:Познавам добре проблемите на Враца и региона

„ Българска социалистическа партия ще има един доста добър резултат на тези избори. Ще продължим да бъдем сериозен фактор и в идващото ръководство на страната. И се надявам, че постигнатото с наше присъединяване в ръководството ще бъде оценено от българските жители. Най-добър разговор имаме с партиите, с които участвахме в последното ръководство. Не бихме взели участие в общо ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като ние от дълги години водим поредна борба с този модел на задкулисие. “ Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата във Враца Атанас Зафиров в ефира на Euronews.

Той дефинира „ ИТН “ като партията, която е бламирала предходното държавно управление и по този метод е обслужила ползите на статуквото.

По думите му сега хората се интересуват най-вече от икономическата неустановеност, неравенствата и увеличаващите се цени на енергоносители и артикули от първа нужда. „ Затова ние от Българска социалистическа партия сме изготвили и разписали ясна стратегия за първите 100 дни от ръководството по повод помощта за семействата, таван на цените на газ, парно, вода. Една от ограниченията за оправянето с инфлацията е повишение на приходите и увеличение на потреблението. Но това не трябва да бъде изолирано. За сполучлива битка е нужна работеща стопанска система и по тази причина ние споделяме, че ограниченията и тласъците за бизнеса би трябвало да продължат. В това число и въвеждане на таван на цените за енергоносители за бизнеса, което би им разрешило да запазят работни места “, добави Зафиров за целите на левицата и акцентира, че образованието и опазването на здравето  трябва да са безвъзмездни.
" Диалогът би трябвало да бъде съвместен и България би трябвало да се опита да посредничи за спокойно решение на спора в Украйна. Необходимо е да се приказва за мир и деескалация. От глобите и прибързаните дейности страдат елементарните хора и сега негативите несъмнено ги понасят българските жители. Трябва да се търси същинска диверсификация, а такава би трябвало да включва всички снабдители на газ. Обстоятелствата са такива, че няма от къде да бъде запълнено нужното количество газ от близо 1 милиарда куб. метра.
Когато се образува новото държавно управление, ще създадем цялостна проверка на активността на служебния кабинет в региона на енергетиката. И тогава ще стане ясно какво се е случвало “, уточни социалистът за настоящата външнополитическа обстановка и проблемите с доставки на синьо гориво.
Заместник-председателят на Българска социалистическа партия бе безапелационен, че взе участие в изборите, с цел да може със своя опит, сила и познания да способства за постигането на добър резултат и Българска социалистическа партия да осъществя своята стратегия.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР