БСП се чувстват непълноценни, защото не успяха да яхнат вълната

...
БСП се чувстват непълноценни, защото не успяха да яхнат вълната
Коментари Харесай

Владислав Горанов хвърли тежки обвинения срещу Нинова

Българска социалистическа партия се усещат непълноценни, тъй като не съумяха да яхнат вълната на Радев след успеха му. Ако бях на тяхно място, щях да внеса доста вотове до момента. Винаги има какво да се измисли.

Ако опозицията си прави добре работата, ще откри проблеми в много браншове. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова Тв финансовият министър Владислав Горанов.

" Българска социалистическа партия евентуално са експерти по тематиката с корупцията, по тази причина и нея засягат. Зарков да приказва за корупция - разбирам, само че Нинова - това не е редно ", сподели Горанов. " Тя е взела участие в приватизацията, по този начин се твърди. Участието й е дори против минимална сума. Не съм подготвен сега да ви покажа доказателства, само че ще ви покажа документи по-натам. Има съответни такива за връзка на Нинова с приватизацията ", сподели министърът. Според Горанов корупцията е тематика, по която непрекъснато би трябвало да има спор. " Във всеки един миг, в който се сътвори подозрения за нещо неправилно, то би трябвало да бъде изчистено. В момента в Народното събрание може да видите хора с обвинявания за пазаруване на гласове. Има брат на престъпен спонсор на Българска социалистическа партия. Ние постоянно даваме противоположния образец. Когато се появи подозрение за сходен вид държание, ние се дистанцираме от него ", сподели той. " Има одитен отчет още от времето на служебното държавно управление, в който не се вижда да има нещо нелегално. Всяка сянка на подозрение е неприемлива. Свещени крави в държавното управление няма, не може да закриляме сходни дейности, в случай че ги има. Ние сме доста чувствителни към такива неща. Гледах през вчерашния ден следствието, имаме документи, които ще проучваме. Ако има терзания и има нещо неправилно, няма по какъв начин да поддържаме сходно държание. Чули сме позицията на здравния министър. Той доста стяга редиците и запушва доста пробойни в системата, по тази причина подозираме, че това може да е ответна реакция на хора, които не желаят той да остане на поста си. Предполагам, че до две седмици ще имаме ясна позиция ", сподели Горанов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР