БСП проведе разговори с Продължаваме промяната за съставяне на правителство,

...
БСП проведе разговори с Продължаваме промяната за съставяне на правителство,
Коментари Харесай

ПРЕГОВОРИ: Продължаваме промяната и БСП излязоха доволни от първата среща

БСП организира диалози с " Продължаваме промяната " за сформиране на държавно управление, откакто през вчерашния ден социалистите получиха третия изследователски мандат от президента Румен Радев.

Корнелия Нинова още един път съобщи, че претендентът за министър председател би трябвало да е от " Продължаваме промяната ", а министър-председателят в оставка Кирил Петков също похвали свършеното от разпадналата се коалиция.

След края на срещата министърът на финансите в оставка Асен Василев съобщи, че не са обсъждани имена за претендент за министър председател или министри.

От своя страна Корнелия Нинова съобщи, че управническата стратегия ще бъде отворена за оферти на " ИТН ", макар че от " Продължаваме промяната " няколко пъти споделиха, че не желаят да водят диалози с тях.

Министър на стопанската система и промишлеността в оставка разяснява думите на депутата от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев.

" Докато имам право на глас, повече НЯМА ДА ПОДКРЕПЯМ държавни управления, които не слагат завършек на порочния модел на ГЕРБ за " калинките ", доразвит от Българска социалистическа партия в модела на " калинките - политически функционери ", довел до съсипване на горската система. ", написа Дунчев във Фейсбук страницата си.

Повече вижте във видеото!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР