БСП няма да позволи кризата да бъде платена от най-бедните

...
БСП няма да позволи кризата да бъде платена от най-бедните
Коментари Харесай

БСП няма да позволи кризата да бъде на гърба на най-бедните

" Българска социалистическа партия няма да разреши рецесията да бъде платена от най-бедните и от работещите, тъй като това е моделът на ГЕРБ. По време на тяхното ръководство едни компании изкарваха пари на гърба на хората и едни хора станаха още по-богати ", съобщи секретарят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков в тв изявление. По думите му философията на социалистите е ограниченията да спомогнат за солидарно прекосяване през компликациите. Божанков акцентира, че антикризисният пакет от ограничения е ориентиран към хората с закрепени приходи и към пенсионерите.
" Много е значима данъчната политика за понижаване на ставката на Данък добавена стойност за отоплението и за хляба. Много хора се пробват да спекулират с това предложение. Затова вицепремиерът Корнелия Нинова събра контролните органи в Министерството на стопанската система и промишлеността и разпореди непоколебим надзор и засилени ограничения. Трябва да подсигуряваме, че пазарът няма да се изкриви от нелоялни търговски практики и няма всички тези запаси да отидат за свръхпечалба на някого ", разяснява Божанков. Той е безапелационен, че предложенията на Българска социалистическа партия автоматизирано ще подкрепят освен производителите, само че и крайните консуматори.
Божанков акцентира, че в сегашната обстановка България няма потребност от предварителни избори, и дефинира институционалните офанзиви към ръководещата коалиция като непотребни в този миг. Социалистите не се тормозили от задаващите се политически планове, които Божанков назова " вид еднодневки ", които изобщо не били нови.
Божанков още веднъж посочи, че Българска социалистическа партия съставлява левите хора и ще продължи да ги пази. Нашата огромна цел остава да отстраним ГЕРБ от властта, което значи да ги отстраним действително и от локалната власт, твърди Божанков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР