БСП не подкрепя . Това заяви в ефира на Нова

...
БСП не подкрепя . Това заяви в ефира на Нова
Коментари Харесай

БСП каза не на конституционните промени

Българска социалистическа партия не поддържа. Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Не може да се подмени националния празник 3 март. Не може да има министри и депутати с двойно поданство. Съдебната промяна е противоречива. Това е една димка за отклоняване на вниманието, уточни тя.

Според нея би трябвало да има спор за служебните кабинети. Честите избори и политическата обстановка доведоха до злоупотреби, разясни водачът на социалистите.

Нинова бе безапелационна, че Конституцията не би трябвало да се трансформира на парче . За измененията би трябвало да има сериозен спор и необятно публично единодушие. във властта с измененията в главния закон, счита тя.

Нинова разяснява ръководството на кабинета Денков-Габриел. Тя акцентира, че решенията в сглобката се взимат подмолно и се търгува с националния интерес. Този парламент не роди нищо стойностно. Няма правосъдна промяна, бюджета не е добър, няма прогрес на Шенген. Моделът ГЕРБ се върна с цялостна мощ, по-силен от преди, разясни Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия засегна и тематиката за войната в Украйна. Тя акцентира позицията на социалистите - прекъсване на военните дейности, договаряния и реализиране на дълготраен мир. По думите й доставките на оръжия удължават спора. Светът има потребност от слагане на завършек на тази война. Тя сътвори доста рецесии и проблеми в международен мащаб, добави Нинова.

По отношение на идните локални избори тя уточни, че Българска социалистическа партия ще разгласи претендента си за кмет на София през септември . Целим се в повишение на резултата - повече общински съветници и балотаж на изборите, посочи тя.
 Българска социалистическа партия свири провал на конституционните промени
Българска социалистическа партия свири провал на конституционните промени

Нинова: Родоотстъпничество и опит за насъскване на едни българи против други българи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР