БСП избра Националния съвет на партията - органът, който взема

...
БСП избра Националния съвет на партията - органът, който взема
Коментари Харесай

50-ият юбилеен конгрес на БСП приключи, партията избра Националния си съвет

БСП избра Националния съвет на партията - органът, който взема значимите решения и дефинира политическата активност на Българска социалистическа партия - в границите на своя 50-и юбилеен конгрес.

Вотът стартира нощес, като 692-ма души се борят за 113 места. На първо място с най-вече номинации е Крум Зарков, следван от Янаки Стоилов, Георги Свиленски, Александър Симов и Кристиян Вигенин.

В националния съвет влиза и един от претендентите за лидерския пост в Българска социалистическа партия Кирил Добрев. В управителния конгрес на партията влизат и кметът на Троян Донка Михайлова, Драгомир Стойнев, Иван Ченчев, Светлана Шеренкова и Деница Златева. Депутатите Филип Попов, Весела Лечева, Таско Ерменков също са определени в управлението на Българска социалистическа партия.

" Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни - съобщи Корнелия Нинова по време на своето заключително слово. - Моля предайте и нашата признателност на всички социалисти в страната, които през последните месеци организираха една съдържателна, въпреки и сложна  кампания. В резултат на това- започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме към този момент определен ръководител, Национален съвет, локални управления, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, с цел да да предложа Изпълнително бюро и по този начин изцяло комплектовани да тръгваме към най-важното, което ни следва -  курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното продобиване. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР