БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият

...
БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият
Коментари Харесай

Кирил Добрев от Бузлуджа: БСП има нужда от нов лидер след изборите

БСП има потребност от нов водач, само че след изборите. Новият интервал за Българска социалистическа партия ще настъпи тогава. Това съобщи Кирил Добрев по NOVA от Бузлуджа. Преди дни Върховен административен съд анулира наказването му - дружно с това на някогашния водач на БСП-София Калоян Паргов, а Добрев тогава разяснява: Доволен съм, че отново като партиен член ще бъда на Бузлуджа.

Българска социалистическа партия е пред огромна алтернатива. Партията би трябвало да отговори дали е основана, с цел да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически планове. В момента ние сме партията, която някой избира, с цел да може да сформира държавно управление. Обикновено тези диалози ги е водила Българска социалистическа партия. Тя по тази причина е основана, разяснява още Добрев.

Той посочи, че чака отговор на въпроса за какво левицата е взела участие в дясно ръководство. " На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в държавно управление, което приключи контракти с " Газпром ", разясни той.

Добрев акцентира, че преди шест месеца е бил подложен на критика за това, че не е бил склонен Българска социалистическа партия да взе участие с министри в кабинета " Петков ". Днес уточни, че на такова мнение са повече от ¾ от българските социалисти. " Ние се прегърнахме със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си ", е мнението на социалисти.

По думите му всякога, когато Българска социалистическа партия е посягала на президентската институция, е губела от своята поддръжка.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР