„БСП е една от малкото партии в момента, които защитават

...
„БСП е една от малкото партии в момента, които защитават
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Благодарение на БСП държавата започва да влиза във функциите си с грижа за хората

„ Българска социалистическа партия е една от дребното партии сега, които пазят българщината и желаят България да се развива по един родолюбив, съвременен път, път на разговора, на една нова цивилизационна просвета. “ Това съобщи в ефира на предаването „ Лявата политика “ по БСТВ депутатът от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на парламентарната комисия по превоз и известия Борислав Гуцанов.

„ Българска социалистическа партия потвърди, че може да е лицето на тези промени, които да заменят неолибералния модел, в който битието на обособения човек не съществува, а е средство някой да направи по-голяма облага. Българска социалистическа партия слага във фокуса на вниманието обособения човек, фамилията, тъй като считаме, че животът на всеки човек е неповторим и ние сме партията, която би трябвало да го пази “, стимулира се Гуцанов. Той беше безапелационен, че това е огромното предопределение на Българска социалистическа партия и няма инженерингов план, който да може да измести 130-годишната партия от тази позиция.

Според Борислав Гуцанов едно от най-големите доказателства за триумф е, че с 26 депутати в една несъмнено комплицирана коалиция, Българска социалистическа партия съумя да извоюва бюджет, в който над 30% ще бъдат дадени за обществени действия. “ Няма такова достижение досега - нито, когато Българска социалистическа партия е била в ръководството, нито в съпротива “, съобщи депутатът.

Той уточни главните параметри в Бюджет 2022, които са резултат от напъните на Българска социалистическа партия. На първо място, съгласно Гуцанов, е плануваният над 1 милиарда лв. повече в бюджета за пенсии. „ Най-накрая успяхме да защитим една нова политика за поколението наши близки, които построиха България, с цел да могат да живеят по-спокойно. Безпрецедентен размер на това перо – 14,119 млн. лв. “, акцентира той.

„ Правим първите действителни стъпки към преодоляване на демографската злополука, на която сме очевидци в последните години “, уточни на второ място Гуцанов. „ Вярвам, че ще получим поддръжка от всички и от 1 април детските ясли и градини да бъдат безвъзмездни за българските деца. Това беше една от огромните борби на Българска социалистическа партия и съм благополучен, че можем да я обявим за извоювана “, показа той пред водещия на предаването “Лявата политика” Александър Симов.

На трето, само че не на последно място, Гуцанов уточни помощите за майките, които се усилват от 650 на 710 лв. месечно. „ Не е доста, само че е крачка напред в поддръжката на младите фамилии “, безапелационен е депутатът.

„ Убеден съм, че даже единствено този обществен бюджет си заслужаваше влизането на Българска социалистическа партия в тази комплицирана управническа коалиция и съм сигурен, че хората ще го оценят. Благодарение на Българска социалистическа партия, страната стартира да влиза във функционалностите си, очевидци сме на смяна в политиката, в която всеки ще има шанса да бъде предпазен, а страната ни най-сетне ще се оттласне от дъното “, съобщи Борислав Гуцанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР