БСП дава социалния министър на прокуратурата. Това обяви Георги Гьоков

...
БСП дава социалния министър на прокуратурата. Това обяви Георги Гьоков
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: БСП дава социалния министър на прокуратурата

БСП дава обществения министър на прокуратурата. Това разгласи Георги Гьоков от Българска социалистическа партия по време на брифинг в Народното събрание. Той посочи, че сигналът касае дейности на служебния заместител министър-председател и министър по труда и обществената политика. От Българска социалистическа партия се съмняват в реализирането на вложения по разходване на средства от Плана за възобновяване и резистентност.

" В сигнала са обстоятелствата, които са ни станали известни и които съгласно нас евентуално са незаконосъобразно и непозволено разходване на обществен запас, в тази ситуация на европейски средства ", посочи Гьоков.

" Политиката на Българска социалистическа партия е изрично включва безпощадна и безкомпромисна битка с корупцията. Това ни накара като парламентарна група незабавно щом узнахме за непозволени дейности, които навяват навяват на мисъл за машинация и корупция, да осведомяваме прокуратурата ", добави Гьоков.

" Ние не упрекваме никого, просто желаеме прокуратурата да ревизира дали дейностите са законосъобразни ", уточни още депутатът от Българска социалистическа партия. Според него, когато са избрани запаси в обществената сфера, да се изразходват в поддръжка на хората, а не да се усвояват по канали, които облагодетелстват участниците в процеса.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР