Брюксел. Ръководството на АБВ-Младежи откри кампанията за Евроизбори 2019 г.

...
Брюксел. Ръководството на АБВ-Младежи откри кампанията за Евроизбори 2019 г.
Коментари Харесай

АБВ-Младежи стартираха кампанията за Евроизбори 2019 в Брюксел

Брюксел. Ръководството на АБВ-Младежи откри акцията за Евроизбори 2019 година в Брюксел, оповестиха от пресцентъра на партията. Членовете на структурата се оповестиха за разговор и пълноправие в Европейски Съюз. Пред Съвета те подчертаха нуждата от разговор във връзка с желанието за денонсирането на Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват, което ще има най-тежък резултат върху Европа, в случай че се реализира. Те подсетиха и, че с помощта на този контракт от Стария континент са изведени и унищожени близо 3 000 нуклеарни и стандартни наземни балистични ракети.
Денонсирането на контракта от 1987г. ще заличи външната политика и дипломатическите старания на няколко генерации и ще върне борбата в интернационалните връзки, както и конкуренцията във въоръжаването, обявиха още от АБВ-Младежи.
Представителите на структурата упорстват и за правене на обща позиция на Европейски Съюз във връзка с желанието на президента на Съединени американски щати да излезе от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват, в границите на Общата външна политика и политика са сигурност (ОВППС) на Европейски Съюз. Основната цел на това искане е подсилване на интернационалния мир и сигурност.
Младите хора в Алтернатива за българско възобновление приканиха и Организацията за сигурност и съдействие в Европа, чиито мандат включва надзор над въоръжението, да излезе с позиция по въпроса, тъй че да не разреши Европа да се трансформира още веднъж в сцена на конкуренция в нуклеарното въоръжаване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР