Брюксел. Новоизбраният заместник-председател от МГЕРБ на Европейските студенти демократи Бояна

...
Брюксел. Новоизбраният заместник-председател от МГЕРБ на Европейските студенти демократи Бояна
Коментари Харесай

Бояна Танева от Младежи ГЕРБ участва в обучение на новото ръководство на Европейските студенти демократи

Брюксел. Новоизбраният заместник-председател от МГЕРБ на Европейските студенти демократи Бояна Танева взе участие в образование на новото управление на организацията. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на срещата бе разисквана работната стратегия за идната година, както и се показаха отчети за свършената работа от избирането на новото управление преди два месеца.
Бояна Танева показа програмата на Европейски студенти демократи за работа на отдела по връзки с фокус към идната акция и цялостна тактика за работа в обществените мрежи. Проведено бе и образование на съпредседателите на работните групи и редакторите на списанието " BullsEye ".
В рамките на събитието управлението на организацията участва и на Политическата асамблея на ЕНП, като направи работна среша с ръководителя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, с който разискаха идния конгрес на партията в Хелзинки при започване на ноември. Танева се срещна и с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, с която разискаха младежките действия и вероятности в България и Европа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР