Брюксел. България ще бъде домакин на заседанието на Съвместната група

...
Брюксел. България ще бъде домакин на заседанието на Съвместната група
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, ГЕРБ: България ще е домакин на заседанието на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол през март 2018 г.

Брюксел. България ще бъде хазаин на съвещанието на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол. Това ще стане на 18 и 19 март 2018 година, сподели в Брюксел ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той взе участие в учредителната среща на групата в Брюксел. Договорът за Европейския съюз дава право на Европейския парламент, взаимно с националните парламенти, да управляват Европол. Заради различия не бяха признати процедурните правила за работата на групата и това ще би трябвало да стане в България. “Работата в София ще бъде доста натоварена ”, разгласи Цветанов, откакто стана ясно, че българското председателство ще би трябвало да работи за доближаването на от време на време прекомерно разнообразни позиции.
Германската делегация беше измежду тези, които не бяха съгласни с препоръчаните процедури. Цветанов беседва на място с немските си сътрудници и добави, че диалозите ще бъдат продължени по време на идно негово посещаване в Германия.
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов изрази вяра, че макар очертаващата се натоварена стратегия, сътрудниците му от другите страни ще имат опция да се срещнат и да оценят и културните и естествените дадености на София и Пловдив. София е избрана за европейска столица на спорта през 2018 година, а Пловдив - за европейска столица на културата за 2019 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР