Бруталният шведски турист Ралф Сундберг, изритал зверски камериерка в главата

...
Бруталният шведски турист Ралф Сундберг, изритал зверски камериерка в главата
Коментари Харесай

Бруталният шведски турист си замина без да плати глобата

Бруталният шведски екскурзиант Ралф Сундберг, изритал свиреп камериерка в главата на Слънчев бряг през лятото, си отпътува за родината без даже да си заплати санкцията. Екип на bTV го снима в последните му минути на българска земя.

Макар да се опитваше да избегне срещата с кореспонденти, Сундберг призна, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му санкция в размер на 4500 лева, защото нямал достъп до парите си. Той се зарече, че ще си заплати всичко.

Според него е получил наказването, което заслужава и добави, че в родината му за сходно действие би получил същото наказване. Шведът съобщи още, че е компрометиран от постъпката си и постоянно мисли за потърпевшата.

Вчера съдът в Несебър като взе поради чистото му правосъдно минало, го осъди по административен ред на санкция, чийто оптимален размер можеше да бъде 5000 лева Защитата му изиска 1000 лева В последна сметка съдът наложи наказване от 4500 лева

Вчера не беше несъмнено и компенсацията, което той би трябвало да заплати на камериерката Диана Петкова.

Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, откакто изкара цяло лято под домакински арест в апартхотел на Слънчев бряг.

" Толкова е смешно това, което се случи в нашата правосъдна процедура, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, по-късно ми стана тъжно и даже се разплаках. Тъжно поради самата мен… Обидата е доста огромна, ужасно огромна! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, показа през вчерашния ден Петкова.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР