Брутални сцени на насилие са се разиграли в сряда, около

...
Брутални сцени на насилие са се разиграли в сряда, около
Коментари Харесай

Кърваво меле: Батки помитат друга компания в бургаски бар

Брутални подиуми на принуждение са се разиграли в сряда, към 2 часа след среднощ, в бургаския бар " Сакса ". Както всички в дискотеката танцуват и се забавляват, внезапно група от няколко известни за морския ъндърграунд фигури безусловно опустошава друга компания.

Кадри от кървавото меле бяха публикувани от бургаския уебсайт Flagman.bg. На тях ясно се вижда по какъв начин за секунди в препълненото с хора заведение става ужасно. Вътре хвърчат маси и столове, като част от групата даже се връща, с цел да довърши с ритници припадналите сред потрошения инвентар клиенти.

След екшъна е задържан за 24 часа наказаният като водач на бургаската ММА наркобанда Георги Карчев, по прякор Карчо. Видеото обаче демонстрира, че много дейни в зверския побой са още най-малко четирима мускулести батки. Сред най-активните се вижда и бургаски рецидивист, който през лятото на 2016 година умъртви човек от пердах на улицата, само че продължава да се разхожда на независимост, а делото неизвестно за какво към момента не е стигнало до съд.

Кадрите не демонстрират бруталното принуждение да е провокирано с нещо. Карчо и приятелите му пият и танцуват на бара дружно с няколко девойки, когато внезапно един от бабаитите от компанията му дърпа за косата мъж с бяла риза, който се пробва да си пробие път до прилежащото сепаре. Това възпламенява ситуацията и групата стартира да постанова другите клиенти с каквото откри. Карчев и останалите атакуват едновременно и не стопират да ударят хората, даже когато са паднали безпомощни на пода.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР