Бруно Лабадия най-вероятно ще бъде освободен от треньорския си пост

...
Бруно Лабадия най-вероятно ще бъде освободен от треньорския си пост
Коментари Харесай

Бруно Лабадия пред уволнение след загубата от Кьолн

Бруно Лабадия най-вероятно ще бъде освободен от треньорския си пост в Щутгарт Щутгарт след днешното проваляне Унион (Берлин) с 0:3, предава Билд. При възможното му уволняване би трябвало за негов заместител да бъде назначен Маркус Гиздол, който за последно бе отпред на съветския Локомотив Москва.

Това е втори престой на Лабадия в Щутгарт, като той се завърна отпред на тима преди по-малко от половин година - на 5 декември. От тогава неговите ученици записаха 11 мача, от които завоюваха единствено един. Това приземи тимът от провинция Баден-Вюртемберг до последно място в Бундеслигата. с две точки пасив от тимовете над чертата на изпадащите.

Не съм значим аз, а това по какъв начин ще избегнем изпадането. Мисля, че през днешния ден можехме да спечелим, само че е реалност, че не го направихме ", разяснява Лабадия за Скай ТВ.

Положението на Щутгарт въпреки всичко не е безнадеждно. Тимът се намира на две точки за Херта (Берлин), който заема 16-ото място, даващо право на присъединяване в бараж за оцеляване в немския хайлайф. Толкова е разликата по отношение на и първия над чертата - Хофенхайм. А до края на акцията има още 8 срещи, които могат да предложат непредвидена развръзка в Бундеслигата, която не е била толкоз заплетена и завладяваща от най-малко едно десетилетие насам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР