Бруклин Бекъм и актрисата Никола Пелц са двойка от няколко

...
Бруклин Бекъм и актрисата Никола Пелц са двойка от няколко
Коментари Харесай

Колко е богата приятелката на Бруклин Бекъм

Бруклин Бекъм и актрисата Никола Пелц са двойка от няколко месеца и бързо ни станаха любимци. Двамата обичат да споделят с всички какъв брой са влюбени посредством обществените мрежи, а хубавицата съумя да завоюва благосклонностите и на фамилията на обичания си.

Разбира се, не сме очаквали синът на Дейвид Бекъм да се хване с някое нормално момиче, просто тъй като в кръга му няма такива. А за Пелц можем да сме сигурни, че не е с Бруклин поради парите , тъй като си има задоволително.

25-годишната русокоска е щерка на американския вложител Нелсън Пелц и някогашния модел Клаудия Хефнър.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от nicola (@nicolaannepeltz) на Мар 22, 2019 в 12:11 PDT

Тя е едно от десетте деца на 77-годишния паралия, чието положение сe прави оценка на 1.6 милиарда $ . Той е един от основателите на капиталовия фонд Trian Fund Management, на който е посветил живота си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от nicola (@nicolaannepeltz) на Май 7, 2019 в 7:11 PDT

Родителите на Никола си живеят царски в имение с 27 стаи в Бедфорд, Ню Йорк. Притежават и парцел за 94 милиона $ в Палм Бийч, Флорида , където младите влюбени са се отдали на самоизолация в последните седмици, написа Daily Mail.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм и за какво са разграничени
Какво раздели Бруклин Бекъм от фамилията му

Въпрос на персонален избор

Само за съпоставяне - положението на Дейвид и Виктория Бекъм се прави оценка на към 400 милиона $ . Така че не Пелц си е хванала богато гадже, а Бруклин. И неслучайно родителите му се надяват, че от тази връзка в действителност ще излезе нещо съществено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР