Брук Шийлдс е известна като актриса и модел, но един

...
Брук Шийлдс е известна като актриса и модел, но един
Коментари Харесай

Защо Брук Шийлдс не иска дъщеря ѝ да е модел

Брук Шийлдс е известна като актриса и модел, само че един по-малко прочут факт за нея е, че навлиза в стилната промишленост благодарение на майка си, Тери Шийлдс, която почива през 2012 година
 Брук Шийлдс разкрива по какъв начин е изгубила девствеността си с Дийн Кейн
Как, по кое време и с кого е изгубила девствеността си Брук Шийлдс

Актрисата открехва следващата завеса на половия си живот

Тери е била управител на щерка си и най-вероятната причина тя да оцелее в стилната промишленост. Благодарение на твърдия си темперамент тя не е допускала всеки да доближи до Брук и от самото начало я е защитавала. " От една страна бях доста наивна, а от друга просто бяха хвърлена в този чалнат свят ", споделя Брук Шийлдс.

Самата тя не е криела компликациите в кариерата си и намерено е говорила за това, че е била полово насилвана от авторитетен холивудски изпълнителен шеф - преживелица, която я преследва десетилетия наред и без подозрение повлиява върху решението ѝ за бъдещите проекти на щерка ѝ Гриър Хенчи.

Историята си Брук Шийлдс споделя в документалния филм от две елементи Brooke Shields: Pretty Baby. " В документалния филм се вижда всичко и е знамение, че оцелях ", споделя актрисата и модел пред People. Тя не крие, че ѝ е лишило известно време да преживее нападението. " Сега съм по-ядосана, в сравнение с тогава можех да бъда. Ако се страхуваш, имаш право. Това са страшни обстановки. Не е нужно да са насилствени, с цел да са страшни ", добавя Брук.

Години по-късно, когато самата тя е към този момент майка и вижда хубостта на щерка си, се надява, че тя ще се насочи към друга специалност. Но Гриър Хенчи (17 г.) взема решение, че желае да бъде като майка си - модел. Първоначално Брук Шийлдс има съществени запаси.

" Правилата се трансформираха, откогато бях модел. Сега промишлеността е толкоз друга от преди ", споделя 58-годишната Шийлдс по време на изявление за Live with Kelly and Mark.

Разбира се, тя е наясно, че за специалността се изисква човек да е дебелокож. " Брутално е, задкулисието е просто брутално ", споделя още Брук Шийлдс. Убедена е, че в днешно време самата тя не би се справила в стилния бизнес, само че в последна сметка е решила да даде зелена светлина на щерка си да преследва фантазията да е модел.
 От гола фотосесия за Playboy до филм за дребна продажница - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс, разказано в Pretty Baby: Brooke Shields
От гола фотосесия за Playboy до филм за дребна продажница - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс

Какво се е случило, когато е била дребна

Брук Шийлдс обаче отхвърля да е управител на 17-годишната Гриър. Въпреки това я е предизвестила, че няма да ѝ е елементарно, ще би трябвало да я слуша, а и ще би трябвало да се запише в лицей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР