Брук Шийлдс е една от знаменитостите, които са били сексуализирани

...
Брук Шийлдс е една от знаменитостите, които са били сексуализирани
Коментари Харесай

Когато Брук Шийлдс е била изнасилена

Брук Шийлдс е една от звездите, които са били сексуализирани от Холивуд. Още когато е едвам на 11 години тя се появява гола и целува 29-годишния си сътрудник Кийт Карадайн във кино лентата от 1978 година " Хубавицата ". На 15 години пък тя играе в " Синята лагуна ", в който също има подиуми с голота и секс.
 Брук Шийлдс, Денят на благодарността, ледена вана и по какъв начин се поддържа във форма актрисата
Тайната на Брук Шийлдс да наподобява толкоз добре на 57 година

В чудесна форма за възрастта си

Актрисата обаче в никакъв случай не се е срамувала да приказва за тази страна на професионалното си минало и последното ѝ самопризнание може даже и да не е изненада за мнозина.

От новия документален филм Pretty Baby, чиято премиера се е състояла на филмовия фестивал Sundance в петък, 20 януари, научаваме, че Брук Шийлдс е била изнасилена. Във кино лентата тя не посочва името на нападателя си, само че в детайли разказва събитията от травматичното прекарване, което се случва малко откакто тя приключва колежа в Принстън. Това за нея е интервал, в който след ранния си триумф, се бори да си откри работа, написа Entertainment Weekly.

Актрисата се среща с въпросния мъж на вечеря, сякаш с цел да обсъдят работа. В един миг той ѝ споделя да се върне в хотелската стая, до момента в който повика такси. " И аз се качих в хотелската стая и той изчезна за известно време ", споделя Брук Шийлдс във кино лентата. Малко по-късно вратата на стаята се отваря и мъжът влиза гол.

Продължавайки описа си, актрисата изяснява, че не е правила опити да избяга, тъй като се страхувала, че това ще предизвика в допълнение физическо принуждение. " Страхувах се, че ще се задуша или нещо сходно... Просто изцяло замръзнах ", споделя тя.

Дълго време след претърпяното полово посягане Брук Шийлдс не го възприема като такова. Дори когато експерт ѝ споделя, че е станала жертва на обезчестяване, тя отвръща, че не желае да повярва на това. Актрисата не се и усеща отговорна по какъвто и да било метод за нападението. " Просто бях толкоз доверчива ", споделя тя.

Брук Шийлдс разкрива още, че даже е написала писмо на нападателя си, в което написа, че той унищожил доверието ѝ към него.
 Брук Шийлдс и прочувственото й видео, в което още веднъж изпраща щерка си в лицей
Тежката разлъка на Брук Шийлдс

“Най-ужасното нещо, което съм преживявала в живота си ”

Освен това тя отхвърля да бъда жертва, тъй като съгласно нея това се случва без значение кой си и дали си мислиш, че си квалифициран. " Исках да изтрия всичко от мозъка и тялото си и просто да продължа по пътя, по който вървях. Системата нито един път не ми е помогнала. Така че просто трябваше сама да стана по-силна, споделя още Брук Шийлдс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР