Броят на заразените с новия коронавирус в Албания нарасна днес

...
Броят на заразените с новия коронавирус в Албания нарасна днес
Коментари Харесай

Броят на заразените с коронавирус в Албания достигна 55, осем от тях са медицински лица

Броят на инфектираните с новия ковид в Албания набъбна през днешния ден на 55 души, съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на известие на албанския Институт за публично здраве.

Особено обезпокоителен е фактът, че 8 от инфектираните са медицински лица. Трима от общия брой инфектирани са в реанимация.

Актуална информация за ограничения и рестриктивните мерки за напредване в Европа

Скоро след откриването на първия случай на ковид в Албания стара жена умря от затруднения, породени от Ковид-19.

От 00.00 часа на 16 март са затворени всички сухопътни граници на Албания. Тази възбрана не важи за превоза на артикули.

Чуждите жители в Албания при предпочитание да изоставен страната, би трябвало да се записват в най-близкото полицейско ръководство и да получат позволение за придвижване на автомобила, с който ще изоставен страната. На този стадий не се предлага на български жители да пътуват за Албания, тъй като сухопътните граници са затворени, показват от външното ни министерство.

Българските жители, намиращи се в Албания, които желаят да изоставен страната с персонален превоз би трябвало да се записват в държавната полиция с цел да получат позволение за придвижване на автомобила. Единствената опция по шосе е през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кафтан на границата с Република Северна Македония.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР