Броят на състезателите, мечтаещи за приза "най-неграмотен шофьор" във Видин

...
Броят на състезателите, мечтаещи за приза "най-неграмотен шофьор" във Видин
Коментари Харесай

Нов рекорд във Видин: Таксиджия оглави класацията за най-неграмотно паркиране /снимки/

Броят на състезателите, мечтаещи за наградата "най-неграмотен водач " във Видин не стопира да пораства с всеки минал ден, научи организация BulNews.
Част от всекидневния пейзаж в града са погрешно паркираните коли на несъобразителни водачи. Към него този път се е включил и водачът на таксиметрова кола „ Дачия “, който е спрял на съвсем две паркоместа. Водачът на жълтия автомобил, очевидно се е страхувал, че някой може да му надраска задницата и е решил да навлезе и в мястото за паркиране пред това, на което бил избрал да спре той. Бакшишът обаче не е помислил, че с това придвижване лишава опцията на различен сътрудник да спре там и без да го интересува, че пречи на останалите, е отпътувал жълтото возило по безразсъден метод посред паркинга.
Действията на таксиметровия водач не са останали незабелязани от безсънен жител, който ги е увековечил, че даже и споделил в обществената мрежа, като под поста му не стопират да се изливат мнения.
„ Е по-убаво от това нема късмет да спре “, „ Невиждан гений “, и „ Майстор на паркирането “, са единствено част от хапливия комизъм на видинчани.
Въпреки насмешката, с която одобряват държанието на своите нагли съграждани, локалните се молят органите да вземат нужните ограничения и да се спре това безумно държание в крайдунавския град.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР