Броят на състезателите, мечтаещи за приза "най-неграмотен шофьор" във Враца

...
Броят на състезателите, мечтаещи за приза "най-неграмотен шофьор" във Враца
Коментари Харесай

Нов рекорд във Враца: Столичанин оглави класацията за най-неграмотно паркиране

Броят на състезателите, мечтаещи за наградата "най-неграмотен водач " във Враца се усилва с всеки минал ден, научи организация BulNews.
Част от всекидневния пейзаж в града са погрешно паркираните коли на несъобразителни водачи. Изключение не прави и притежателят на "Фолксваген "-а, който е спрял колата си на пешеходна пътека на бул. "Втори юни ". Видимо водачът не се е поинтересувал дали пречи на останалите и е направил вярното и безвредно прекосяване на пешеходците невероятно.
Това обаче не е останало неусетно от внимателен гражданин на града, който е запечатал момента в фотография и я е разгласил в обществените мрежи. По негови думи, притежателят на возилото е софийски гражданин. Появата на фрагмента във фейсбук провокира вълна от реакции и заплашителни мнения във врачански жанр.
"Спукай му гумите и ще разбере за какво не би трябвало си вършат каквото желаят селяните! ", "Заслужава да си я откри на части и другия път няма да стопира по този начин ", написаха те.
В мненията поданици на града влязоха в спор дали това е столичанин или врачанин с лизингова кола, само че са единомислещи за това, че първенецът по безумно прекъсване би трябвало да получи солидна санкция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР