Броят на дезертьорите във ВМС на САЩ се е увеличил

...
Броят на дезертьорите във ВМС на САЩ се е увеличил
Коментари Харесай

Броят дезертирали моряци от американския флот се увеличил със 150%

Броят на дезертьорите във Военноморски сили на Съединени американски щати се е нараснал фрапантно, оповестяват локалните медии.

" През 2019 година 63 моряци дезертираха, а предходната година тази цифра скочи до 157. По този метод нарастване от съвсем 150 %. Данните сочат, че множеството от дезертьорите са били на 25 години или по-млади ", споделя публицист от Ен-Би-Си.

За образец се дава “Джордж Вашингтон”. Той е във Вирджиния от няколко години, защото е в развой на главен ремонт. И моряците са принудени да стоят на кораба. Те имат проблеми със съня поради непрекъснатия звук, а също по този начин липсват топла вода и ток.

Както отбелязва журналистът, моряците се усещат като в клетка, тъй като са подписали контракт с Военноморски сили и не могат да да изоставен, тъй че мнозина стигат до крайности и избират да дезертират.

Друга причина, отбелязва публикацията, са стресът и проблемите с психологичното здраве.

Журналистът означи, че тази наклонност се вижда единствено във Военноморски сили. През същия интервал американската войска и морската пехота са записали спад в броя на дезертьорите. В останалите родове на армията обстановката не се е трансформирала доста, обобщава се в материала.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР