Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016

...
Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016
Коментари Харесай

Християна Тодорова показа изумително тяло, свалила е 12 кг!

Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016 Християна Тодорова завоюва още една борба - тази с килограмите. “Златното момиче”, което се позакръгли след отдръпването си от спорта, показва изумителна фигура пред почитателите си в “Инстаграм”. Бившата спортистка и сегашна интернационална съдийка по художествена гимнастика показа със своите почитатели, че се е разделила с цели 12 кг.

”-12 кг. Жената е приключен кръг. Тя има силата да основава, да подхранва и да трансформира. Тя е като чая - в никакъв случай не знаеш какъв брой е мощна, до момента в който не я потопиш в гореща вода. Жената е въплъщение на същинска мощ. " - написа Християна в обществената мрежа. Тя качи и фотоси, на което демонстрира новото си тяло, облечена в червен бански костюм от две елементи.
View this post on Instagram

Християна Тодорова разкри своята загадка, като изрично отхвърли да е спазвала строги диети и режими.

" Не съм спазвала хранителен режим (освен витамини, които ме доставят с всичко нужно за организма ми, не са медикаменти, нито хапчета, нито магични чайчета, това са витамини, от които тялото има потребност, с цел да действа правилно). Храня се по 2-3 пъти дневно, упражнявам 3 пъти в седмицата. Моят хранителен режим включва всичко, което ми се яде, само че в дребни количества. Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по през целия ден. Промених си напълно метода на мислене. Спокойствието е в основата на всяка позитивна смяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем”, написа още тя.
View this post on Instagram

Християна Тодорова разкри, че един от хората, които са я стимулирали за смяната е нейната някогашна съотборничка в ансамбъла Михаела Маевска.

“Браво! Пример и мотивация за доста хора! “, написа Мавеска в коментар, на който Тодорова отговори: “Имам до себе си хора, които ми дават сили всеки ден, ти си една от тях!”
View this post on Instagram

В “разговора” се включи и една от най-хубавите български състезателки по спортна пукотевица Антоанета Бонева-Костадинова, която с помощта на Хриси също е тръгнала по пътя на смяната.

“Твоята смяна, стана и моя смяна, за което ще съм ти признателна постоянно! Благодаря ти, че ми сподели, че има начин”, написа тя.

Една от аргументите, които е предизвикала хубавицата да влезе във форма без подозрение е и любовта. Преди няколко дни Християна и половинката й - тенисистът Димитър Кузманов, отпразнуваха една година откогато са дружно.
View this post on Instagram

" Моят образец и кумир в живота, и спорта! " - написа Мико в коментар към обявата на гимнастичката.

26-годишната някогашна националка не пропусна да се обърне и към ръководителя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

" Ако преди 4 години имах разсъдъка и знанията, които имам в този момент, нямаше да имате в нито един ден проблеми с мен и моите килограми. Сега разбирам защо говорихте тогава... " - написа Християна.
View this post on Instagram

Илиана Раева от своя страна също отговори на " златното момиче ". " Всяко нещо идва в точното време. Така е трябвало да бъде…”, отговори й Раева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР